651

9. Avgusta, 2018.

Prva obavijest i poziv za sponzoriranje VII Simpozija Magistara Farmacije Kantona Sarajevo

Poštovani/e,

Ovim putem Vas obavještavamo o održavanju VII Simpozija magistara farmacije Kantona Sarajevo, koji organizira Komora magistara farmacije Kantona Sarajevo.

Tema VII Simpozija je:

„Preparati biljnog i sintetskog porijekla namijenjeni poboljšanju imuniteta –
Istine i zablude“

Simpozij će se održati u Sarajevu, u drugoj polovini oktobra.
O tačnom datumu, izboru mjesta održavanja i programu Simpozija blagovremeno ćemo Vas obavijestiti.

Za sudjelovanje na VII, jednodnevnom Simpoziju magistara farmacije Kantona Sarajevo očekujemo sudjelovanje najmanje 300 magistara farmacije.

Gosti Simpozija biti će predstavnici Agencije za lijekove i medicinska sredstva BiH, Ministarstva zdravstva FBiH, Ministarstva zdravstva Kantona Sarajevo, te Zavoda za zdravstvenu zaštitu Kantona Sarajevo i FBiH, kao i predstavnici oba entitetska farmaceutska društva.

Kako Vam je poznato, organizacija stručnih i naučnih skupova ove vrste iziskuje i određena finansijska sredstva, zbog čega Vam se Komora magistara farmacije Kantona Sarajevo, obraća sa pozivom da Vaša cijenjena kompanija/ustanova bude jedan od sponzora Simpozija.

Odlukom Upravnog odbora Komore, utvrđen je jedinstven iznos sponzorstva u iznosu od: 1.000,00 KM (jedna hiljada konvertibilnih maraka), gdje se sponzorima osigurava izložbeni štand veličine 5m2 (2,5 x 2), na kojem su isti u mogućnosti predstaviti svoju ponudu proizvoda i usluga iz oblasti farmaceutske djelatnosti.
Detalji sponzorstva ovog Simpozija bi, nakon izraženog interesa i prihvata ponude, bili precizirani posebnim ugovorom.

Zainteresiranim sponzorima data je i mogućnost održavanja Satelitskih – tematskih simpozija, uz naknadu u iznosu od 500,00 KM (pet stotina konvertibilnih maraka).
S obzirom da je broj satelitskih simpozija ograničen, mole se svi zainteresirani da svoju temu i predavača/e satelitskog simpozija dostave Stručnoj službi Komore, radi daljeg pravovremenog usaglašavanja programa VII Simpozija, a najkasnije do 10.09.2018. godine.

Nadalje, pravnim licima, koja za to budu zainteresirana, biti će omogućena i objava reklame na web - stranici Komore magistara farmacije Kantona Sarajevo, uz naknadu o kojoj će se obje strane usaglasiti aneksom ugovora o sponzorstvu, i uz obavezu pravnog lica da svoju reklamu dostavi Komori elektornskim putem, najkasnije do 10.09.2018. godine.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije, Stručna služba Komore Vam je na raspolaganju svakim radnim danom, u vremenu od 09:00 do 15:00 sati.

Istu možete kontaktirati putem telefona/faxa, na broj: 033 214 967 ili putem e - maila: komora@farmaceutisarajevo.ba.

S poštovanjem,

Predsjednica Upravnog odbora
Komore magistara farmacije
Kantona Sarajevo

Dr. sc. Dženita Softić, prim. mr. ph. spec., s.r. Predsjednik
Komore magistara farmacije
Kantona Sarajevo

Mirsad Šabaredžović, prim. mr. ph. spec., s.r.

Profesionalnost i stručnost

naša su jača strana!!!

PRATITE NAS

PUTEM SOCIJALNIH MREŽA

DOWNLOAD SEKCIJA

dokument_01.pdf

dokument_01.pdf

dokument_01.pdf

KONTAKT INFO

Vilsonovo šetalište 10 – 2. sprat
71000 Sarajevo

+387 33 214 967
komora@farmaceutisarajevo.ba

Žiro račun Komore (Sparkasse bank)
(BA39) 1990 4900 5710 5790

© Copyrights 2018. Dizajn i aranžman Nedim Tufekčić (METROdizajn)