635

30. Oktobra, 2018.

DRUGA OBAVIJEST I POZIV ZA SPONZORIRANJE VII SIMPOZIJA MAGISTARA FARMACIJE KANTONA SARAJEVO

Poštovani/e,

Ovim putem Vas obavještavamo o održavanju VII Simpozija magistara farmacije Kantona Sarajevo koji organizira Komora magistara farmacije Kantona Sarajevo.

Tema VII Simpozija je: „Preparati biljnog i sintetskog porijekla namijenjeni poboljšanju imuniteta –
Istine i zablude“

VII Simpozij će se održati 01.12.2018. godine (subota) u hotelu Holiday (Zmaja od Bosne 4) u Sarajevu.

Za sudjelovanje na VII jednodnevnom Simpoziju magistara farmacije Kantona Sarajevo očekujemo sudjelovanje najmanje 300 magistara farmacije.

Gosti Simpozija bit će predstavnici Agencije za lijekove i medicinska sredstva BiH, Ministarstva zdravstva FBiH, Ministarstva zdravstva Kantona Sarajevo, te Zavoda za zdravstvenu zaštitu Kantona Sarajevo i FBiH kao i predstavnici oba entitetska farmaceutska društva.

Kako Vam je poznato organizacija stručnih i naučnih skupova ove vrste iziskuje i određena finansijska sredstva zbog čega Vam se Komora magistara farmacije Kantona Sarajevo obraća sa pozivom da Vaša cijenjena kompanija/ustanova bude jedan od sponzora Simpozija.

Odlukom Upravnog odbora Komore utvrđen je jedinstven iznos sponzorstva u iznosu od: 1.000,00 KM (jedne hiljade konvertibilnih maraka) gdje se sponzorima osigurava izložbeni štand veličine 5 m2 (2,5 x 2), na kojem su isti u mogućnosti predstaviti svoju ponudu proizvoda i usluga iz oblasti farmaceutske djelatnosti. Detalji sponzorstva ovog Simpozija bi, nakon izraženog interesa i prihvata ponude, bili precizirani posebnim ugovorom.

Zainteresiranim sponzorima data je i mogućnost održavanja Satelitskih – tematskih simpozija uz naknadu u iznosu od 500,00 KM (pet stotina konvertibilnih maraka).
S obzirom da je broj satelitskih simpozija ograničen, mole se svi zainteresirani da svoju temu i predavača/e Satelitskog simpozija, u što kraćem roku, dostave Stručnoj službi Komore putem e-maila: komora@farmaceutisarajevo.ba radi daljeg pravovremenog usaglašavanja programa VII Simpozija.

Pravnim licima, koja za to budu zainteresirana, bit će omogućena i objava reklame na Web - stranici Komore magistara farmacije Kantona Sarajevo, uz naknadu o kojoj će se obje strane usaglasiti aneksom ugovora o sponzorstvu i uz obavezu pravnog lica da svoju reklamu dostavi Komori elektronskim putem.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije Stručna služba Komore Vam je na raspolaganju na broj 033 214 967 ili e - maila komora@farmaceutisarajevo.ba.

S poštovanjem,

Predsjednik Komore magistara farmacije Kantona Sarajevo

Mirsad Šabaredžović, prim. mr. ph. spec.

Predsjednica Upravnog odbora Komore magistara farmacije Kantona Sarajevo

Dr. sc. Dženita Softić, prim. mr. ph. spec.

Profesionalnost i stručnost

naša su jača strana!!!

PRATITE NAS

PUTEM SOCIJALNIH MREŽA

KONTAKT INFO

Vilsonovo šetalište 10 – 2. sprat
71000 Sarajevo

+387 33 214 967
komora@farmaceutisarajevo.ba

Žiro račun Komore (Sparkasse bank)
1990 4900 5710 5790

© Copyrights 2018. Dizajn i aranžman Nedim Tufekčić (METROdizajn)